Българско производство

Въздуховоди – България

ПРОИЗВЕДЕНО В БЪЛГАРИЯ – ГР. МОНТАНА

Фирма БЕРК ПЛАСТ ХМГ започва работа през 2009 година, като специализира в работа с метални изделия и производство на дограма. Работим с най-добрите материали и партньори в страната! Към днешна дата сме специализирани в производството на метални изделия за вентилация, като разполагаме с най-съвременни машини. Проектираме, изграждаме, доставяме и монтираме по индивидуален проект. Предлагаме връзка с широк спектър от професионалисти, които да Ви консултират за всички елементи на Вашата вентилация.

Разполагаме с производствен цех и складова база за продажба на въздуховоди, монтажни елементи и други, включително някои неръждаеми! Изработваме по поръчка битови и производствени въздухопроводи, като при необходимост можем да се ангажираме с изработка и доставка на всички необходими допълнителни елементи и конструкции, свързани със спецификата на Вашата сграда.

Предлаганите от нас продукти са на възможно най-добрите цени и винаги се стремим да подобряваме качеството и да намалил разходите на материал, както и да предпазим нашите клиенти от бъдещи експлоатационни проблеми. Екипите, с които си партнираме са винаги подготвени да предоставят най-добрите проектни решения, снабдяване с машини, монтаж и въвеждане в експлоатация.

Смятаме, че допринасяме за качествено изпълнение на строителни обекти, посредством затваряне на цикъла на проектиране, производство и монтаж. Инвестираме и повишаваме заетостта в Северна България.

Не се колебайте да ни потърсите и запазите производствената линия за производство на Вашите въздухопроводи.