Въздуховоди от поцинкована ламарина 1

Въздуховоди от поцинкована ламарина

Листовка против главоболие:

1. Кръгли и правоъгълни въздуховодни инсталации от висококачествена ламарина. Основното предназначение на този продукт е транспортирането на въздух, нагнетяван от системите за вентилация и климатизация.

2. Какво трябва да знаете, преди да изберете изпълнител за вашите вентилационни системи? БЕРК ПЛАСТ ХМГ използва само най-високо качество поцинкована ламарина. В случай, че трябват да се изработят въздуховоди за временно ползване или специфични приложения, можем да разработим детайли по ваш проект. Компанията ни има богат опит в подбора на материали и вече повече от 10 години работим в сферата на ОВК системи.

3. Как да поръчате и кой ще монтира въздуховодите? Разгледайте нашите продукти и директно напишете в нашата контактна форма от какво се нуждаете! Не забравяйте да оставите телефон или имейл за обратна връзка или потърсете нашите инженери по специфични въпроси. При промишлени и други големи обекти, можете да отправите своите запитвания за проектиране и монтаж към фирма МИГ Инженеринг гр. Пловдив.

4. Възможни нежелани реакции:
– повишен шум
– замърсяване
– лоша миризма
– загуби на налягане
– застоял въздух
– влага
– недостатъчна мощност.

Повече за правилното решение за вашата инсталация можете да прочетете тук. Не се чудете дали да изберете кръгли или правоъгълни – прочетете тази статия!

5. Как да съхранявате и поддържате вашите въздуховоди.
Периодично ще се налага да почиствате вътрешността на каналите за въздух, както и да провеждате оглед на обшивките и металните тела, така че да сте сигурни, че тяхната цялост не е нарушена.

Какво още?

Как ги изработваме – от спирално навита поцинкована ламарина с дебелина от 0.3 до 1,2 мм в зависимост от вашите нужди огъваме правоъгълни или кръгли въздуховоди на фалц.

Фасонните елементи, ъгли, колена, тапи и други разклонения се изработват съобразено с различните диаметри и размери на инсталацията. Прикрепянето на въздуховодите и другите елементи става чрез сглобка (след фабирчно монтирани гумени уплътнения или без такива по желание на клиента)

Монтажните елементи са най-често шпилки към тавана с носещ профил, а при необходимост се монтират виброокачвачи. При директен монтаж на стена се монтират допълнителни конзоли.