Производство_на_въздухопроводи

Въздуховодите на БЕРК ПЛАСТ ХМГ

Офертите на БЕРК ПЛАСТ ХМГ включват всичко необходимо за извършване на ефективна вентилационна инсталация. Благодарение на използването на нашите продукти, можете да осигурите висок комфорт при работа и обитаване на помещениета и свеж, здравословен въздух на закрито.

Всички вентилационни елементи – както вентилационните канали и въздуховодите, така и вентилационните фитинги са произведени на базата на стандарти, които са задължителни в България и Европейския съюз. Машините, който притежаваме, ни позволява да произвеждаме вентилационни елементи в съответствие с индивидуалните нужди и изисквания на нашите клиенти, както и с използването на високи стандарти за ламарина. Нашата компания произвежда и прости метални вентилационни канали и фитинги с кръгло и правоъгълно напречно сечение. В допълнение, ние предлагаме различни измерения на отделните продукти и атрактивна и конкурентна ценова листа.

Въздушни канали

Нашата компания ви предлага необходимите елементи, използвани за извършване на професионални вентилационни инсталации. Вентилационните канали са основни елементи в нашия продуктов каталог. Ние предлагаме правоъгълен канал и цяла гама от кръгли заварени или заварени надлъжни канали, които се използват за фланцови връзки и за ленти. В допълнение, ние предлагаме висококачествени вентилационни канали, изработени от внимателно подбрани поцинковани и стоманени листове. Струва си да се помни, че нашите продукти отговарят на всички стандарти и одобрения, благодарение на които могат да бъдат успешно използвани при всички инвестиции.

Тръби

Вентилационните канали и фитинги за вентилация също са включени като важна част в нашето предложение. Нашата компания предлага канали и фитинги, изработени от ламарина с кръгли и правоъгълни секции. В нашия каталог ще намерите продукти като сегментирани завои в различни размери, симетрични и асиметрични сводести завои, но също така и симетрични и асиметрични извивки, симетрични и редуциращи съединители, тръбни и монтажни съединители, както и тръби за закрепване с мрежа, кръгли тръби за канали и кръгли гъвкави накрайници. Нещо повече, ние ви предлагаме елементи и аксесоари за монтаж, като всмукателни отвори и изпускателни клеми, дроселни клапани, вентилационни решетки и качулки, които са изработени в стандартни и нестандартни размери, което зависи от желанието на клиента ни.